wielersport-expert

Klantenservice
03 747 91 02

Fietsaccessoires

Fietsaccessoires

Vele fietsaccessoires verkrijgbaar in onze winkel!

Naast vele fietsonderdelen vindt u op wielersport-expert een groot assortiment fietsaccessoires. Met deze accessoires haalt u nog meer uit de fiets. Van bagagedragers om fietstassen aan vast te maken tot fietscomputers voor een nauwkeurige registratie van de rit. Met één van de fietspompen is de fietsband binnen no-time op spanning en met een van de fietssloten kunt u de fiets met een gerust hart stallen.

De kinderen mee

Wanneer de kinderen nog te jong zijn om zelf te fietsen kunnen zij in een fietsstoeltje worden meegenomen. Kies voor een stoeltje voorop de fiets voor de jongste kinderen of een stoeltje achterop voor de wat oudere. Plaats fietsverlichting voor of achter om uw zichtbaarheid bij schemering en in het donker te verbeteren.

Lekker trainen in de winter

Met onze grote collectie fietskleding kunt u ook in de winter heerlijk gaan fietsen. Is het toch echt te koud dan kunt u kiezen voor een fietstrainer. Hier kan de racefiets of mountainbike op worden vastgezet, waarna u kunt warm rijden of virtueel kunt koersen.

Laatste reviews

 • Iedereen weet t, op internet kunnen dingen er anders uit zien dan in t echt. Zo ook met dit slot. Op t plaatje lijkt t een redelijk ding. Eenmaal ontvangen denk je, die bij je met je tanden nog door. Een echte miskoop dus. Helaas.
  AXA Rigid 120 Geen verborgen kosten: €18,45
  AXA Rigid 120
 • "De Axa verlichting set geeft genoeg licht voor op de openbare weg. Wordt het wat donker op de weg zonder lantaarnpalen dan valt het licht wat tegen en de voorlamp is wat moeilijk te monteren op een dik mountainbike stuur."

  AXA verlichtingsset IV/III
  AXA verlichtingsset IV/III
 • "Deze lamp voldoet perfect. Hij gaat vanzelf aan en vanzelf uit. We hebben hem vlak onder een transportkistje voorop geplaatst. Doordat de knop op de voorkant vd lamp zit kun je er dan nog steeds goed bij. Echt super."

  Smart move koplamp Pearl led
  Smart move koplamp Pearl led
 • "Heb deze pomp aangeschaft ivm. rugklachten. In eerste instantie kreeg ik het niet gedaan om mijn band met Hollands Ventiel op te pompen. Na enige uitleg via aftersales toch achter de juiste gebruiksaanwijzing te komen. Dit houdt in dat je de verloopnippel op je ventiel moet schroeven en daarna de pomp op de nippel duwen en 'op slot zetten'. Dan werkt het wel, maar bij het afnemen van de pomp van de nippel gaat het mis. De pomp is zonder brute kracht niet van de verloopnippel te halen. Dus moet je zitten priegelen om die verloopnippel van het ventiel te schroeven om daarna met een tang die nippel uit de pomp te halen. Al met al sta je dus gebukt en duurt het een eeuwigheid eer je klaar bent. Omdat de pomp in principe wel werkt wil ik hem ook niet terugsturen. Maar ik raad iedereen die deze pomp wil aanschaffen voor gebruik op een Sclaverend/HV ventiel willen gebruiken, een ouderwetse 'op en neer pomp' te kopen. Rugpijn krijg je namelijk van allebei. En dan nog het minst met de ouderwetse pomp. Jammer, maar helaas."

  Zefal Big Foot
  Zefal Big Foot