wielersport-expert

Klantenservice 03 747 91 02

Fietsaccessoires

Fietsaccessoires

Vele fietsaccessoires verkrijgbaar in onze winkel!

Naast vele fietsonderdelen vindt u op wielersport-expert een groot assortiment fietsaccessoires. Met deze accessoires haalt u nog meer uit de fiets. Van bagagedragers om fietstassen aan vast te maken tot fietscomputers voor een nauwkeurige registratie van de rit. Met één van de fietspompen is de fietsband binnen no-time op spanning en met een van de fietssloten kunt u de fiets met een gerust hart stallen.

De kinderen mee

Wanneer de kinderen nog te jong zijn om zelf te fietsen kunnen zij in een fietsstoeltje worden meegenomen. Kies voor een stoeltje voorop de fiets voor de jongste kinderen of een stoeltje achterop voor de wat oudere. Plaats fietsverlichting voor of achter om uw zichtbaarheid bij schemering en in het donker te verbeteren.

Lekker trainen in de winter

Met onze grote collectie fietskleding kunt u ook in de winter heerlijk gaan fietsen. Is het toch echt te koud dan kunt u kiezen voor een fietstrainer. Hier kan de racefiets of mountainbike op worden vastgezet, waarna u kunt warm rijden of virtueel kunt koersen.

Laatste reviews

 • Heb het slot nu een week in gebruik. Gaat gemakkelijk open, maar heb nu al de grootste moeite om weer dicht te draaien en sleutel er uit te krijgen. Zal binnen de kortste keren er vast ook wel helemaal mee ophouden. Erg jammer want verder is het volgens mij wel een degelijk slot.
  AXA Cherto Compact 95 Gratis retour: €34,90
  AXA Cherto Compact 95
 • "Voor de CORDO gekozen vanwege haar smaakvolle en heldere schermopbouw. De cijfers zijn niet echt beeldvullend, maar daardoor juist goed leesbaar tegen hun royale en heldere achtergrond. (ook bij schemering) Voor de BF6 gekozen omdat ik eigenlijk alleen maar geïnteresseerd ben in de totaal afgelegde afstand en in afstanden van bepaalde trajecten. Ik wil namelijk voor de accu van mijn nieuwe E-(transport-)bike uitzoeken hoe groot de kilometerrage is bij een volle accu, maar ook per 'accu-deel' onder verschillende omstandigheden. Een probleem dat zich bij een E-bike voordoet is het electro-magnetische veld in de buurt van de motor. In dit geval in het voorwiel. Daar werkt het systeem niet. Dus moet de sensor naar het achterwiel. Helaas is de kabelverbinding tussen sensor en contactplaat daar te kort voor. En een draadloos systeem is voor de E-bike geen optie. Daarom de contactplaat maar ergens op de bovenste achtervork gemonteerd. Voor mijn doel geen probleem; de eigenlijke computer wordt met een eenvoudig twist-off-systeem los gemaakt en mee naar binnen genomen. Ik ben erg tevreden. Ik overweeg om nog een fietscomputer aan te schaffen voor op mijn gewone toerfiets. Het zal dan in ieder geval weer een CORDO worden. Misschien weer de FB6, mogelijk de FB9. Hoe dan ook, in ieder geval weer met draadverbinding; dat werkt probleemloos. Tot slot nog een opmerking over de gebruiksaanwijzing. Die is glashelder, duidelijk niet in het nederlands vertaald door een computer, maar door een mens. Toch zit er één verwarrend foutje in. Namelijk daar waar je de waarde van de wielomtrek kunt wijzigen; in plaats van een aantal keren een 'getal' wijzigen, moet je daar een aantal keren een cijfer wijzigen. "

  Cordo FB6 fietscomputer
  Cordo FB6 fietscomputer
 • "Snelle en fijne levering. Handig en makkelijk te monteren! Behalve het windscherm. Daar was geen gebruiksaanwijzing van te vinden. Maar uiteindelijk wel achter gekomen. Kleine zit er goed en stevig in. Ik kan op mijn fiets tijdens het fietsen nog met knieën tegen elkaar, ook erg fijn. Kortom een zeer goed stoeltje en voor een goede prijs!"

  Polisport voorzitje met windscherm
  Polisport voorzitje met windscherm
 • "Iedereen weet t, op internet kunnen dingen er anders uit zien dan in t echt. Zo ook met dit slot. Op t plaatje lijkt t een redelijk ding. Eenmaal ontvangen denk je, die bij je met je tanden nog door. Een echte miskoop dus. Helaas."

  AXA Rigid 120
  AXA Rigid 120