wielersport-expert

Klantenservice 03 747 91 02

Fietsaccessoires

Fietsaccessoires

Vele fietsaccessoires verkrijgbaar in onze winkel!

Naast vele fietsonderdelen vindt u op wielersport-expert een groot assortiment fietsaccessoires. Met deze accessoires haalt u nog meer uit de fiets. Van bagagedragers om fietstassen aan vast te maken tot fietscomputers voor een nauwkeurige registratie van de rit. Met één van de fietspompen is de fietsband binnen no-time op spanning en met een van de fietssloten kunt u de fiets met een gerust hart stallen.

De kinderen mee

Wanneer de kinderen nog te jong zijn om zelf te fietsen kunnen zij in een fietsstoeltje worden meegenomen. Kies voor een stoeltje voorop de fiets voor de jongste kinderen of een stoeltje achterop voor de wat oudere. Plaats fietsverlichting voor of achter om uw zichtbaarheid bij schemering en in het donker te verbeteren.

Lekker trainen in de winter

Met onze grote collectie fietskleding kunt u ook in de winter heerlijk gaan fietsen. Is het toch echt te koud dan kunt u kiezen voor een fietstrainer. Hier kan de racefiets of mountainbike op worden vastgezet, waarna u kunt warm rijden of virtueel kunt koersen.

Laatste reviews

 • Deze houder voor fietspompje is op elke plek van alle wat dikkere stangen te bevestigen met zeer eenvoudige constructie: twee meegeleverde strips die je later desnoods kunt vervangen door tuinstrips. Twee flexibele klemmetjes en in midden een klittenbandconstructietje om de pomp vast te zetten tegen verlies en diefstal.
  Topeak Turbo Morph framehouder Gratis retour: €15,95
  Topeak Turbo Morph framehouder
 • "Goede solide tweepoot. Heb ik een stuk meer vertrouwen in dan de tweepoot die oorspronkelijk aan mijn batavus-mambo (mamafiets) gemonteerd zat en die bovendien na vier jaar zomaar afbrak. Fiets staat er goed stevig mee, en het mechanisme van de standaard werkt soepel. "

  Ursus 28 Tweepoot
  Ursus 28 Tweepoot
 • "Een super product, door de jaren "gerijpt" :) Ook leuk voor Russische Ural motorfiets met zijspan. Dan mag je met reserveband mee, 4x pompen en is het 4x feest. Trouwens......wat een leuke verzenddoos gebruikt Experty"

  SKS Rennkompressor
  SKS Rennkompressor
 • "Goed slot alleen geen bevestigingschroeven bij verder tevreden over dit product"

  AXA Defender RL
  AXA Defender RL

Onafhankelijk keurmerk