wielersport-expert

Klantenservice 03 747 91 02
Subcategorieën:

Fietsstandaards

Filters

Filter op:
Type
Toon resultaten (66)
Geschikt voor wielmaat
Toon resultaten (66)
Verstelbaar
Toon resultaten (66)
Kleur
Toon resultaten (66)
Prijs
Toon resultaten (66)
Merk
Toon resultaten (66)
"wielersport-expert.be
is een klasse shop"
Beslist
Fietsstandaards

Uw fiets parkeren

Zonder een fietsstandaard blijft uw fiets niet vanzelf staan. Dat is lastig als u uw fiets ergens wilt parkeren, want dan heeft u altijd een fietsenrek of muur nodig om uw fiets tegenaan te zetten. Om het neerzetten van uw fiets gemakkelijk te maken, vindt u hieronder alle soorten fietsstandaards. Zoekt u een losse fietsstandaard voor het opbergen van uw fiets? Die vindt u in het menu 'fietshouders'.

Enkele en dubbele fietsstandaards

In ons grote aanbod fietsstandaards maken wij onderscheid tussen twee soorten: de enkele fietsstandaard en de dubbelen fietsstandaard. Als u een zware fiets heeft, bijvoorbeeld omdat er een fietsstoeltje op gemonteerd is, is het handig om voor een dubbel model te kiezen. Voor standaard fietsen voldoet een enkele fietsstandaard. Bij het kiezen van een geschikte standaard dient u verder rekening te houden met de wielmaat van uw fiets.

Laatste reviews

 • De standaard is precies wat ik ervan verwacht had. De fiets staat stabiel op de poten en kan niet opvallen. Ook was deze goedkoper dan bij andere aanbieders van dezelfde standaard. Erg tevreden!
  Ursus 28 Tweepoot Gratis retour: €39,90
  Ursus 28 Tweepoot
 • "Goede solide tweepoot. Heb ik een stuk meer vertrouwen in dan de tweepoot die oorspronkelijk aan mijn batavus-mambo (mamafiets) gemonteerd zat en die bovendien na vier jaar zomaar afbrak. Fiets staat er goed stevig mee, en het mechanisme van de standaard werkt soepel. "

  Ursus 28 Tweepoot
  Ursus 28 Tweepoot
 • "De originele ( zeer zwakke) standaard van mijn Elektrische QWIC Urban vervangen door de Ursus 28 tweepoot. Stond de fiets op de originele standaard wankel. Met de Ursus staat hij als een huis. De Ursus was makkelijk te monteren en is soepel in gebruik. Ik ben er zeer blij mee. Aanrader voor elektrische fietsen!"

  Ursus 28 Tweepoot
  Ursus 28 Tweepoot
 • "Ik kocht hem om mijn zwaarbeladen fiets (kranten rondbrengen) rechtop te zetten. Toch viel de fiets nog steeds regelmatig om door onverdeeld gewicht. Echter toen ik het rechterpootje 1 schroef langer zette stond de fiets lichtelijk schuin en was alles ineens stabiel. Dus met proberen en inventiviteit is het toch gelukt. Dus nu tevreden met deze aankoop."

  XLC Tweepoot Standaard
  XLC Tweepoot Standaard

Veelgestelde vragen

 • XLC Tweepoot Standaard E-bike

  Past de standaard op een gigant expedition LT1. Deze heeft rechts een 3x10 versnellingen. De fiets wordt voor lange afstandfietsen gebruikt en is dus flink beladen. Vandaar keuze zware uitvoering.

  Gevraagd door Bos op 4 augustus 2014

  Dit is zeker mogelijk.

  Antwoord van onze expert
 • Hebie He671 ATB Hybride

  gaat dit ook lukken op een Giant Escape 0 28".

  Gevraagd op 21 juli 2014

  Ja hor, dit moet gewoon passen

  Antwoord van onze expert
 • Batavus Span Libra

  Is deze ook geschikt voor de Batavus Gabana 20" van 2006?

  Gevraagd door Hervé

  Nee, dit standaard is geschikt voor fietsen vanaf 24".

  Onze expert

Onafhankelijk keurmerk