wielersport-expert

Klantenservice 03 747 91 02
Subcategorieën:

Fietsstandaards

Filters

Filter op:
Type
Toon resultaten (67)
Geschikt voor wielmaat
Toon resultaten (67)
Verstelbaar
Toon resultaten (67)
Kleur
Toon resultaten (67)
Prijs
Toon resultaten (67)
Merk
Toon resultaten (67)
"wielersport-expert.be
is een klasse shop"
Beslist
Fietsstandaards

Uw fiets parkeren

Zonder een fietsstandaard blijft uw fiets niet vanzelf staan. Dat is lastig als u uw fiets ergens wilt parkeren, want dan heeft u altijd een fietsenrek of muur nodig om uw fiets tegenaan te zetten. Om het neerzetten van uw fiets gemakkelijk te maken, vindt u hieronder alle soorten fietsstandaards. Zoekt u een losse fietsstandaard voor het opbergen van uw fiets? Die vindt u in het menu 'fietshouders'.

Enkele en dubbele fietsstandaards

In ons grote aanbod fietsstandaards maken wij onderscheid tussen twee soorten: de enkele fietsstandaard en de dubbelen fietsstandaard. Als u een zware fiets heeft, bijvoorbeeld omdat er een fietsstoeltje op gemonteerd is, is het handig om voor een dubbel model te kiezen. Voor standaard fietsen voldoet een enkele fietsstandaard. Bij het kiezen van een geschikte standaard dient u verder rekening te houden met de wielmaat van uw fiets.

Laatste reviews

 • De standaard is precies wat ik ervan verwacht had. De fiets staat stabiel op de poten en kan niet opvallen. Ook was deze goedkoper dan bij andere aanbieders van dezelfde standaard. Erg tevreden!
  Ursus 28 Tweepoot Gratis retour: € 38,90
  Ursus 28 Tweepoot
 • "Ik kocht hem om mijn zwaarbeladen fiets (kranten rondbrengen) rechtop te zetten. Toch viel de fiets nog steeds regelmatig om door onverdeeld gewicht. Echter toen ik het rechterpootje 1 schroef langer zette stond de fiets lichtelijk schuin en was alles ineens stabiel. Dus met proberen en inventiviteit is het toch gelukt. Dus nu tevreden met deze aankoop."

  XLC Tweepoot Standaard
  XLC Tweepoot Standaard
 • "De standaard werkt zoals hij hoort te doen. Is goed stevig fiets staat stabiel. Moet alleen nog iets zien te vinden voor omklappend stuur, maar dat wist ik van te voren."

  XLC Tweepoot Standaard E-bike
  XLC Tweepoot Standaard E-bike
 • "Heel handig om de bike te stallen als je hem niet kunt ophangen. Je hoeft hem nergens tegenaan zetten waardoor er weinig kans op beschadiging is. Ben er supercontent van."

  Trivio 26″ Bike Stand
  Trivio 26″ Bike Stand

Veelgestelde vragen

XLC Tweepoot Standaard E-bike

Vraag: Past de standaard op een gigant expedition LT1. Deze heeft rechts een 3x10 versnellingen. De fiets wordt voor lange afstandfietsen gebruikt en is dus flink beladen. Vandaar keuze zware uitvoering.

Antwoord van onze expert: Dit is zeker mogelijk.

Hebie He671 ATB Hybride

Vraag: gaat dit ook lukken op een Giant Escape 0 28".

Antwoord van onze expert: Ja hor, dit moet gewoon passen

Kinderfiets 12'' Standaard

Vraag: Is er bekend of deze standaard past op een 12" Loekie mij? Of is er een montagehandleiding online beschikbaar zodat het eventueel te zien is?

Antwoord van onze expert: Dit zou gewoon passen.

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

Onafhankelijk keurmerk