wielersport-expert

Klantenservice
03 747 91 02
Subcategorieën:

Fietsstandaards

Filters

Filter op:
Type
Toon resultaten (68)
Geschikt voor wielmaat
Toon resultaten (68)
Verstelbaar
Toon resultaten (68)
Kleur
Toon resultaten (68)
Prijs
Toon resultaten (68)
Merk
Toon resultaten (68)
"wielersport-expert.be
is een klasse shop"
Beslist
Fietsstandaards

Uw fiets parkeren

Zonder een fietsstandaard blijft uw fiets niet vanzelf staan. Dat is lastig als u uw fiets ergens wilt parkeren, want dan heeft u altijd een fietsenrek of muur nodig om uw fiets tegenaan te zetten. Om het neerzetten van uw fiets gemakkelijk te maken, vindt u hieronder alle soorten fietsstandaards. Zoekt u een losse fietsstandaard voor het opbergen van uw fiets? Die vindt u in het menu 'fietshouders'.

Enkele en dubbele fietsstandaards

In ons grote aanbod fietsstandaards maken wij onderscheid tussen twee soorten: de enkele fietsstandaard en de dubbelen fietsstandaard. Als u een zware fiets heeft, bijvoorbeeld omdat er een fietsstoeltje op gemonteerd is, is het handig om voor een dubbel model te kiezen. Voor standaard fietsen voldoet een enkele fietsstandaard. Bij het kiezen van een geschikte standaard dient u verder rekening te houden met de wielmaat van uw fiets.

Laatste reviews

 • Ik kocht hem om mijn zwaarbeladen fiets (kranten rondbrengen) rechtop te zetten. Toch viel de fiets nog steeds regelmatig om door onverdeeld gewicht. Echter toen ik het rechterpootje 1 schroef langer zette stond de fiets lichtelijk schuin en was alles ineens stabiel. Dus met proberen en inventiviteit is het toch gelukt. Dus nu tevreden met deze aankoop.
  XLC Tweepoot Standaard Geen verborgen kosten: €28,90
  XLC Tweepoot Standaard
 • "De standaard werkt zoals hij hoort te doen. Is goed stevig fiets staat stabiel. Moet alleen nog iets zien te vinden voor omklappend stuur, maar dat wist ik van te voren."

  XLC Tweepoot Standaard E-bike
  XLC Tweepoot Standaard E-bike
 • "De standaard staat stevig. Maar op de montage plek onder het frame blijft de standaard zich verdraaien, waardoor de standaard tegen de band van het achterwiel aanloopt. En als ik de montage plaat te strak aandraai ben ik bang dat deze breekt. Dit is mij al een keer gebeurt. Het materiaal is van een soort gietijzer gemaakt. Dus kwetsbaar."

  Ursus 28 Tweepoot
  Ursus 28 Tweepoot
 • "Zeer degelijk product en snelle verzending. Deze webwinkel is een aanrader."

  Spanninga Libra Breed
  Spanninga Libra Breed

Veelgestelde vragen

 • XLC Tweepoot Standaard E-bike

  Past de standaard op een gigant expedition LT1. Deze heeft rechts een 3x10 versnellingen. De fiets wordt voor lange afstandfietsen gebruikt en is dus flink beladen. Vandaar keuze zware uitvoering.

  Gevraagd door Bos op 4 augustus 2014

  Dit is zeker mogelijk.

  Antwoord van onze expert
 • Hebie He671 ATB Hybride

  gaat dit ook lukken op een Giant Escape 0 28".

  Gevraagd op 21 juli 2014

  Ja hor, dit moet gewoon passen

  Antwoord van onze expert
 • Kinderfiets 12'' Standaard

  Is er bekend of deze standaard past op een 12" Loekie mij? Of is er een montagehandleiding online beschikbaar zodat het eventueel te zien is?

  Gevraagd door Wouter

  Dit zou gewoon passen.

  Onze expert