wielersport-expert

Subcategorieën:

Fietszadels

Filters

Filter op:
Type
Toon resultaten (430)
Dames- of herenzadel
Toon resultaten (430)
Toepassing
Toon resultaten (430)
Anatomische opening
Toon resultaten (430)
Vulling
Toon resultaten (430)
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Kleur
Toon resultaten (430)
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Prijs
Toon resultaten (430)
Merk
Toon resultaten (430)
  1. Meer opties
  2. Minder opties
"wielersport-expert.be
is een klasse shop"
Beslist
Fietszadels

Zadels en zadeldekjes

We hebben honderden fietszadels en toebehoren voor fietszadels in ons assortiment. Voor fietszadels kunt u kiezen uit traditionele fietszadels, MTB-zadels, triatlonzadels of gewone comfortzadels, allemaal specifiek ontworpen om uw anatomie, fietsstijl of designvoorkeur te ondersteunen.

Prijsklassen

Indien u op zoek bent naar een goedkoop, maar kwalitatief goed fietszadel dan is het merk Selle San Marco, Marwi of Cordo een uitstekende keuze. Gaat u voor meer exclusiviteit dan zijn de fietszadels van Fizik, Selle Italia of de klassieke leren fietszadels van Brooks een must. Wij leveren ze allemaal. Bezoek onze site en laat u verrassen door de enorme keuze en variatie; als u bij ons niet slaagt, slaagt u nergens.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Selle San Marco TRS zadel
Contec Anatomic 2 City Zone Cut

Vraag: Hallo, ik zit met een vervelend probleempje. Ik fiets dagelijks naar mijn werk en weekends mooie tourritjes in de omgeving. Ik ben 1,97m. en 97kg. en maak best wel veel gebruik van mijn ligstuur. Mijn probleem is nl., dat wanneer ik gebruik maak van mijn ligstuur ik na een poosje geen gevoel meer heb in de schaamstreek, wat niet ten goede komt aan mijn fietsplezier. Nu heb ik al jaren een brede Selle Royal fietszadel, maar die is behoorlijk versleten en heel oud, dus zoek ik een nieuwe, maar wel weer een brede zadel. Nu twijfel ik tussen de Contec Anatomic 2 City Zone Cut en de Selle Royal Premium Yourney. Wat zou volgens jullie misschien een goede keus zijn of zit ik misschien te kijken naar de verkeerde zadels? In afwachting van jullie berichtje met vriendelijke groet. H.A.

Antwoord van onze expert: De beste klantervaringen met uw klachten is met de: http://www.fietszadel-expert.be/selle-royal-respiro-soft-relaxed-zadel. Deze is vanzelfsprekend wel wat duurder, anders is deze contec binnen de prijsklasse uitstekend te noemen.

Contec Volare City EL

Vraag: Is een CrMo rail,sterker dan een stalen rail? Mijn zadelrail van staal,is afgebroken.

Antwoord van onze expert: Chromoly (CrMo of CroMo) is een afkorting voor chroom-molybdeenstaal. Chromoly is staal van lage legering dat onder meer chroom en molybdeen bevat. Het wordt onder andere gebruikt om fietsframes en rolkooien voor raceauto's te produceren. Het is niet zo licht als een aluminiumlegering, maar heeft als voordeel een hoge treksterkte en een grote vervormbaarheid. Chromoly kan gemakkelijk gelast worden en is beduidend sterker en duurzamer dan standaard staal. Bron: Wikipedia

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

Onafhankelijk keurmerk