wielersport-expert

Subcategorieën:

Fietsmanden

Filters

Filter op:
Type
Toon resultaten (245)
Merk
Toon resultaten (245)
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Prijs
Toon resultaten (245)
Inhoud
Toon resultaten (245)
Materiaal
Toon resultaten (245)
Kleur
Toon resultaten (245)
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Bevestiging
Toon resultaten (245)
"wielersport-expert.be
is een klasse shop"
Beslist
Fietsmanden

Van hippe bakkersmand tot speciale dierenmand

Fietsmanden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld van stof, draad of gemaakt van riet. Tegenwoordig zijn voornamelijk de rieten fietsmanden erg populair. Ook zien we tegenwoordig steeds meer bakkersmanden. Dit is een rechthoekige rieten mand met een deksel. Uiteraard vindt u in dit menu ook vrolijke kinderfietsmandjes en zelfs speciale dierenmanden voor het transport van uw viervoeter op de fiets.

De klassieke draadmand

De klassieker onder de fietsmanden is de draadmand. Draadmanden zijn zeer stevig en gaan lang mee. In ons assortiment vindt u verschillende soorten draadmanden. Variërend van modellen voor op het stuur, de voordrager of achterop de bagagedrager. Wat voor draadmand u ook zoekt, bij ons vindt u vast een model die bij u in de smaak valt.

De hippe bakkersmand

De rechthoekige rieten fietsmand met deksel is een ware trendsetter. De zogenoemde bakkersmand kan gemakkelijk op de voorkant van de fiets gemonteerd worden en kan naast boodschappen ook bijvoorbeeld een hond vervoeren. Zo heeft u meteen een hondenfietsmand! Een simpelere uitvoering van de bakkersmand is het fietskrat.

Speciale dierenmanden

Indien u een hondenfietsmand of een fietsmand voor uw huisdier kopen wilt, dan kunt u ook bij wielersprt-expert.nl terecht. Wij verkopen dierenmanden voor op de bagagedrager of voor op het stuur. Zo kunt u uw geliefde viervoeter altijd veilig met u meenemen op de fiets.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Fast Rider Rotan Taps

Vraag: Is hier een bevestigingssysteem bij

Antwoord van onze expert: De variant met het fastlock bevestigingssysteem is niet meer beschikbaar. In de regel wordt deze mand met riempjes of tie-rips vast gemaakt.

Polisport fietskoffer

Vraag: Als de koffer op slot zit en in het quick release systeem, zit het quick release systeem dan ook op slot? Dus dat je de koffer er niet uit kan halen?

Antwoord van onze expert: Alleen het koffertje kan op slot. Er zit dus geen slot geïntegreerd in de bevestiging aan de drager. Het quick release systeem kan dus niet op slot.

Cordo Doggy

Vraag: ik zie geen maten er bij staan kunt u mij die geven

Antwoord van onze expert: Hierbij de afmetingen van de cordo doggy Afmeting: 24 x 38 x 29 cm (LxBxH) Inhoud: 24 liter Gewicht: 1350 gram

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

Onafhankelijk keurmerk