wielersport-expert

Fietsmanden

Filters

Type
Toon resultaten (238)
Merk
Toon resultaten (238)
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Prijs
Toon resultaten (238)
Inhoud
Toon resultaten (238)
Materiaal
Toon resultaten (238)
Kleur
Toon resultaten (238)
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Bevestiging
Toon resultaten (238)
"wielersport-expert.be
is een klasse shop"
Beslist
Fietsmanden

Van hippe bakkersmand tot speciale dierenmand

Fietsmanden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld van stof, draad of gemaakt van riet. Tegenwoordig zijn voornamelijk de rieten fietsmanden erg populair. Ook zien we tegenwoordig steeds meer bakkersmanden. Dit is een rechthoekige rieten mand met een deksel. Uiteraard vindt u in dit menu ook vrolijke kinderfietsmandjes en zelfs speciale dierenmanden voor het transport van uw viervoeter op de fiets.

De klassieke draadmand

De klassieker onder de fietsmanden is de draadmand. Draadmanden zijn zeer stevig en gaan lang mee. In ons assortiment vindt u verschillende soorten draadmanden. Variërend van modellen voor op het stuur, de voordrager of achterop de bagagedrager. Wat voor draadmand u ook zoekt, bij ons vindt u vast een model die bij u in de smaak valt.

De hippe bakkersmand

De rechthoekige rieten fietsmand met deksel is een ware trendsetter. De zogenoemde bakkersmand kan gemakkelijk op de voorkant van de fiets gemonteerd worden en kan naast boodschappen ook bijvoorbeeld een hond vervoeren. Zo heeft u meteen een hondenfietsmand! Een simpelere uitvoering van de bakkersmand is het fietskrat.

Speciale dierenmanden

Indien u een hondenfietsmand of een fietsmand voor uw huisdier kopen wilt, dan kunt u ook bij wielersprt-expert.nl terecht. Wij verkopen dierenmanden voor op de bagagedrager of voor op het stuur. Zo kunt u uw geliefde viervoeter altijd veilig met u meenemen op de fiets.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Fast Rider Bakkersmand

Vraag: Wat zijn de maten van deze mand?

Antwoord van onze expert: Dit zijn de afmetingen van de mand: 23×37×30 cm

Yepp Cargo Flexx fietsmand

Vraag: Hallo, ik vraag me af of zo’n uitklapbare Yepp cargo fietsmand op 1 of andere ingenieuze wijze ook op een Batavus Padova te gebruiken is? Deze heeft zo’n onhandig brede stang.... Met vriendelijke groet, Bianca. bianca@sokke.nl

Antwoord van onze expert: Deze is met de juiste bevestiging te gebruiken op de Batavus Padova.

Polisport fietskoffer

Vraag: Kan deze koffer ook op een ebike met batterij onder de bagagedrager?

Antwoord van onze expert: Dit is geheel afhankelijk van de vrije ruimte tussen de bagagedrager en de accu. Het bevestigingssysteem wordt namelijk met haken onder en boven de bagagedrager bevestigd.

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

Onafhankelijk keurmerk