wielersport-expert

Subcategorieën:

Fietsmanden

Filters

Filter op:
Type
Toon resultaten (243)
Merk
Toon resultaten (243)
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Prijs
Toon resultaten (243)
Inhoud
Toon resultaten (243)
Materiaal
Toon resultaten (243)
Kleur
Toon resultaten (243)
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Bevestiging
Toon resultaten (243)
"wielersport-expert.be
is een klasse shop"
Beslist
Fietsmanden

Van hippe bakkersmand tot speciale dierenmand

Fietsmanden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld van stof, draad of gemaakt van riet. Tegenwoordig zijn voornamelijk de rieten fietsmanden erg populair. Ook zien we tegenwoordig steeds meer bakkersmanden. Dit is een rechthoekige rieten mand met een deksel. Uiteraard vindt u in dit menu ook vrolijke kinderfietsmandjes en zelfs speciale dierenmanden voor het transport van uw viervoeter op de fiets.

De klassieke draadmand

De klassieker onder de fietsmanden is de draadmand. Draadmanden zijn zeer stevig en gaan lang mee. In ons assortiment vindt u verschillende soorten draadmanden. Variërend van modellen voor op het stuur, de voordrager of achterop de bagagedrager. Wat voor draadmand u ook zoekt, bij ons vindt u vast een model die bij u in de smaak valt.

De hippe bakkersmand

De rechthoekige rieten fietsmand met deksel is een ware trendsetter. De zogenoemde bakkersmand kan gemakkelijk op de voorkant van de fiets gemonteerd worden en kan naast boodschappen ook bijvoorbeeld een hond vervoeren. Zo heeft u meteen een hondenfietsmand! Een simpelere uitvoering van de bakkersmand is het fietskrat.

Speciale dierenmanden

Indien u een hondenfietsmand of een fietsmand voor uw huisdier kopen wilt, dan kunt u ook bij wielersprt-expert.nl terecht. Wij verkopen dierenmanden voor op de bagagedrager of voor op het stuur. Zo kunt u uw geliefde viervoeter altijd veilig met u meenemen op de fiets.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Wicked Kratmand

Vraag: Wat z'n de afmetingen van een L mand?

Antwoord van onze expert: De afmetingen van de mand zijn als volgt: S: 15 liter, 20 (hoogte) x 33 (lengte) x 23 (breedte) cm M: 35 liter, 25 x 43 x 33 cm L: 40 liter, 25 x 46 x 35 cm XL: 60 liter, 30 x 50 x 40 cm

Cordo Doggy

Vraag: Kan de tas ook aan het stuur bevestigd worden. Dus niet aan de stuurpen. Maar aan de bocht?

Antwoord van onze expert: U vindt iets onder de producttekst onze bundelaanbiedingen. Met de CC-100 stuurhouder kan de hondenmand aan de stuurbocht worden vastgemaakt. http://www.fietsmand-expert.be/cordo-cc-100-stuurhouder-e-bike

Wicked Silfra

Vraag: Wat zijn de afmetingen van deze mand? (Wicket Silfra)

Antwoord van onze expert: De bruine mand is ca. 22×47×41 cm groot. De naturelkleurige 26×47×41 cm.

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

Onafhankelijk keurmerk