wielersport-expert

Klantenservice
03 747 91 02
Subcategorieën:

Fietsmanden

Filters

Filter op:
Type
Toon resultaten (235)
Merk
Toon resultaten (235)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
Prijs
Toon resultaten (235)
Inhoud
Toon resultaten (235)
Materiaal
Toon resultaten (235)
Kleur
Toon resultaten (235)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
Bevestiging
Toon resultaten (235)
Fietsmanden

Van hippe bakkersmand tot speciale dierenmand

Fietsmanden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld van stof, draad of gemaakt van riet. Tegenwoordig zijn voornamelijk de rieten fietsmanden erg populair. Ook zien we tegenwoordig steeds meer bakkersmanden. Dit is een rechthoekige rieten mand met een deksel. Uiteraard vindt u in dit menu ook vrolijke kinderfietsmandjes en zelfs speciale dierenmanden voor het transport van uw viervoeter op de fiets.

De klassieke draadmand

De klassieker onder de fietsmanden is de draadmand. Draadmanden zijn zeer stevig en gaan lang mee. In ons assortiment vindt u verschillende soorten draadmanden. Variërend van modellen voor op het stuur, de voordrager of achterop de bagagedrager. Wat voor draadmand u ook zoekt, bij ons vindt u vast een model die bij u in de smaak valt.

De hippe bakkersmand

De rechthoekige rieten fietsmand met deksel is een ware trendsetter. De zogenoemde bakkersmand kan gemakkelijk op de voorkant van de fiets gemonteerd worden en kan naast boodschappen ook bijvoorbeeld een hond vervoeren. Zo heeft u meteen een hondenfietsmand! Een simpelere uitvoering van de bakkersmand is het fietskrat.

Speciale dierenmanden

Indien u een hondenfietsmand of een fietsmand voor uw huisdier kopen wilt, dan kunt u ook bij wielersprt-expert.nl terecht. Wij verkopen dierenmanden voor op de bagagedrager of voor op het stuur. Zo kunt u uw geliefde viervoeter altijd veilig met u meenemen op de fiets.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

 • Basil Denton fietsmand

  Ik kan niet zo goed zien of er een slotje zit op de mand?

  Gevraagd door Rianne op 13 oktober 2014

  Zit er niet op.

  Antwoord van onze expert
 • Fast Rider Rechthoekig Buik

  kan hij ook op een gewone stadsfiets met versnellingen? want zitten de versnellingsdraden dan niet in de weg en ishij stevig genoeg. valt hij ook niet enorm groot uit op een stadsfiets?

  Gevraagd door A Aret op 7 oktober 2014

  Wij kunnen vanaf hier niet goed beoordelen of de versnelling in uw geval in de weg zullen zitten, dit zou u beter moeten kunnen inschatten. Zoals u op de afbeelding kunt zien wordt hij met twee haken aan het stuur gehangen. Wij vermelden de afmeting van dit model op onze website helemaal onderaan bij de specificaties, op deze manier moet u kunnen inschatten of het te groot of te klein zal worden. Dit is een zeer stevige mand en de kwaliteit is uitstekend.

  Antwoord van onze expert
 • New Looxs Rattan Sumatra

  Hoe is deze mand te bevestigen aan een fiets met verende voorvork? (en wordt een 'houder' meegeleverd?) En is dit gemakkelijk zelf te doen?

  Gevraagd door LvdZ

  Normaal gesproken moet dit gewoon lukken. Het smartlock systeem wordt inderdaad meegeleverd met de mand. Het is relatief simpel te bevestigen en er zit een duidelijk instructieformulier bij!

  Onze expert