wielersport-expert

Fietsmanden

Van hippe bakkersmand tot speciale dierenmand

Fietsmanden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld van stof, draad of gemaakt van riet. Tegenwoordig zijn voornamelijk de rieten fietsmanden erg populair. Ook zien we tegenwoordig steeds meer bakkersmanden. Dit is een rechthoekige rieten mand met een deksel. Uiteraard vindt u in dit menu ook vrolijke kinderfietsmandjes en zelfs speciale dierenmanden voor het transport van uw viervoeter op de fiets.

Fietsmanden
Maximale levertijd
Type
Prijs
Merk
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Inhoud
Materiaal
Bevestiging
Kleur
  1. Meer opties
  2. Minder opties
"wielersport-expert.be
is een klasse shop"
Beslist

Meer weten? Lees dan even verder

De klassieke draadmand

De klassieker onder de fietsmanden is de draadmand. Draadmanden zijn zeer stevig en gaan lang mee. In ons assortiment vindt u verschillende soorten draadmanden. Variërend van modellen voor op het stuur, de voordrager of achterop de bagagedrager. Wat voor draadmand u ook zoekt, bij ons vindt u vast een model die bij u in de smaak valt.

De hippe bakkersmand

De rechthoekige rieten fietsmand met deksel is een ware trendsetter. De zogenoemde bakkersmand kan gemakkelijk op de voorkant van de fiets gemonteerd worden en kan naast boodschappen ook bijvoorbeeld een hond vervoeren. Zo heeft u meteen een hondenfietsmand! Een simpelere uitvoering van de bakkersmand is het fietskrat.

Speciale dierenmanden

Indien u een hondenfietsmand of een fietsmand voor uw huisdier kopen wilt, dan kunt u ook bij wielersprt-expert.nl terecht. Wij verkopen dierenmanden voor op de bagagedrager of voor op het stuur. Zo kunt u uw geliefde viervoeter altijd veilig met u meenemen op de fiets.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Basil Denton fietsmand

Vraag: Is de mand gevoerd / waterdicht?

Antwoord van onze expert: Deze mand is niet gevoerd / waterdicht.

New Looxs Rattan Lombok

Vraag: Mijn vraag gaat over het smartlock systeem dat bij het mandje geleverd is. Is dat een permanent systeem dat je mandje vastgeschroefd is? Of kun je de mand er simpel en snel afhalen?

Antwoord van onze expert: Het Smart Lock systeem bevestig je aan de stuurpen, vervolgens kan de mand er op- en af geklikt worden.

Fast Rider Bakkersmand

Vraag: Wat zijn de maten van deze mand?

Antwoord van onze expert: Dit zijn de afmetingen van de mand: 23×37×30 cm

Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.