Fietsaccessoires

Vele fietsaccessoires verkrijgbaar in onze winkel!

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Topeak LineUp Stand

8 jul. 2020
“Ik was gewoon om mijn racefiets tegen een muur te zetten als ik deze even wilde schoonmaken na een rit. Met de aankoop van een nieuwe racefiets vond ik dat toch wel zonde. Gekozen voor deze Topeak standaard omdat deze compact is op te bergen en ook geschikt is voor mijn mtb. Mijn fietsen zijn van titanium en carbon , de ene met schijfremmen, de andere meet velgremmen. Met deze standaard zet je alleen het wiel vast, is er geen risico voor beschadiging en staat de iets stabiel. Een bijkomend voordeel is het zeer compacte ingeklapte formaat, zodat ik de standaard gewoon achter in de auto leg als ik met mijn fietsenrek op pad ben. Ik heb de standaard nu ruim een maand in gebruik en heb de indruk dat deze lang mee zal gaan. Bestelproces en levering verliep zeer efficiënt en snel. Aanbevolen. ”
Topeak LineUp Stand

Tunturi Mini Bike - Stoelfiets - inklapbaar - Stoel fiets - Opvouwbare stoelfiets

8 jul. 2020
“Tunturi Mini Bike - Stoelfiets - inklapbaar - Stoelfiets aangeschaft n.a.v. mijn knie-operatie (nieuwe knieprothese) d.m.v. deze stoelfiets kan ik, als ondersteuning van mijn reguliere fysiotherapie, mijn knie thuis weer extra trainen op belasting (instelbaar) en souplesse. Geweldige prijs/kwaliteitverhouding en een prima levering van Frankshop.”
Tunturi Mini Bike - Stoelfiets - inklapbaar - Stoel fiets - Opvouwbare stoelfiets

Mirage PEX Minipomp

4 jul. 2020
“Ik heb deze fietspomp gekocht omdat het een compacte pomp is die makkelijk in een fietstas past. De pomp s’avonds besteld en de volgende dag voor 12 uur al binnen. Top bedrijf waar ik zeker nog meer ga bestelling.”
Mirage PEX Minipomp