Fietskleding & wielerkleding

Kies de juiste fietskleding

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Tifosi Crit Fototec fietsbril

29 mrt. 2022
“Mijn man heeft al een aantal jaren een Tifosi fietsbril en is daar erg tevreden over. Heeft mij overtuigd om er ook een te nemen en heeft deze voor mijn verjaardag gegeven. Wat een geweldige zonnebril is dit. Wij fietsen erg veel en een goede bril is een must. Geen schitterende zonlicht meer in de ogen en wat ook erg fijn is dat deze bril glazen heeft die donkerder worden als de zon feller wordt. Deze fietsbril is niet goedkoop maar zoals zo vaak: Goedkoop is duurkoop! Ik ben er blij mee.”
Tifosi Crit Fototec fietsbril

Abus Skurb fietshelm

28 mrt. 2022
“Ik heb deze helm besteld, maar na het passen retour gestuurd. Hij ziet er stevig uit, hij zit goed op je hoofd (hoofdomtrek verstelbaar met een draaiwieltje) en het merk geeft me vertrouwen. Ik heb hem retour gestuurd omdat ik hem te groot vond. Niet de pasvorm, maar het uiterlijk, dat vind ik wat lomp. Verder wordt gezegd over deze helm dat hij geschikt is voor mensen met paardenstaart, dat is niet het geval. Als je laag in de nek links en rechts een vlecht hebt, dan past hij wel. Maar een staart aan de achterzijde dus niet. Ongetwijfeld een mooie helm voor een goede prijs, maar vormgeving voor mij dus wat minder. ”
Abus Skurb fietshelm

Gevavi Laura dameslaars

25 mrt. 2022
“Dit is een regenlaars voor iemand die op zoek is naar een regenlaars die niet te zwaar is en ook mooi aansluit bij de benen (smalle kuiten). Deze regenlaars is ook geschikt voor mensen met smalle voeten en daardoor minder geschikt voor mensen met zeer brede voeten. De schachthoogte is ' gemiddeld', net genoeg voor tijdens het lopen door het vochtige gras en een regenbui. Bij maat 37 ongeveer 14 cm (totale hoogte 23 cm). Ter vergelijking de Dunlop Blizzard maat 37 heeft als schachthoogte 23 cm (totale hoogte = 33 cm). De regenlaars is niet gevoerd en daardoor ideaal voor de lente/zomer/herfst, maar niet geschikt voor de winter (<12 graden). ”
Gevavi Laura dameslaars