Fietskleding & wielerkleding

Kies de juiste fietskleding

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Abus Pedelec 2.0 MIPS fietshelm

25 mei 2022
“Mooi kwaliteitsproduct. Eenvoudig af te stellen. Let op dat je de goede maat kiest. Ik zou met een hoofdomvang van 58 cm een maat L moeten hebben, maar die was echt te groot. De M is perfect.”
Abus Pedelec 2.0 MIPS fietshelm

Abus Skurb fietshelm

28 mrt. 2022
“Ik heb deze helm besteld, maar na het passen retour gestuurd. Hij ziet er stevig uit, hij zit goed op je hoofd (hoofdomtrek verstelbaar met een draaiwieltje) en het merk geeft me vertrouwen. Ik heb hem retour gestuurd omdat ik hem te groot vond. Niet de pasvorm, maar het uiterlijk, dat vind ik wat lomp. Verder wordt gezegd over deze helm dat hij geschikt is voor mensen met paardenstaart, dat is niet het geval. Als je laag in de nek links en rechts een vlecht hebt, dan past hij wel. Maar een staart aan de achterzijde dus niet. Ongetwijfeld een mooie helm voor een goede prijs, maar vormgeving voor mij dus wat minder. ”
Abus Skurb fietshelm

Gevavi Laura dameslaars

25 mrt. 2022
“Dit is een regenlaars voor iemand die op zoek is naar een regenlaars die niet te zwaar is en ook mooi aansluit bij de benen (smalle kuiten). Deze regenlaars is ook geschikt voor mensen met smalle voeten en daardoor minder geschikt voor mensen met zeer brede voeten. De schachthoogte is ' gemiddeld', net genoeg voor tijdens het lopen door het vochtige gras en een regenbui. Bij maat 37 ongeveer 14 cm (totale hoogte 23 cm). Ter vergelijking de Dunlop Blizzard maat 37 heeft als schachthoogte 23 cm (totale hoogte = 33 cm). De regenlaars is niet gevoerd en daardoor ideaal voor de lente/zomer/herfst, maar niet geschikt voor de winter (<12 graden). ”
Gevavi Laura dameslaars